Reiseforsikring

Arkitektbedriftene tilbyr medlemspriser på alle typer forsikring. Nå starter snart feriesesongen, og reiseforsikring for fritidsreiser er et ettertraktet ansattgode. Ta kontakt for tilbud!


reiseforsikring

Man kan velge mellom to typer reiseforsikring: Tjenestereiser eller tjeneste- og ferie-/fritidsreiser. Forsikringene stiller ikke krav til overnatting eller at man må benytte fly. Gjelder for reiser med inntil 3 måneders varighet for ferie-/fritidsreiser, mens tjenestereiser er dekket for reiser inntil 180 dager.

Studieturer er inkludert i begge forsikringsalternativene. Det er visse forbehold til hvilke aktiviteter som er dekket under ferie-/fritidsreiser. Begge alternativene inkluderer også en avbestillingsforsikring.

Differansen i premie mellom tjenesteforsikring og ferie-/fritidsreiser er skattepliktig for den enkelte forsikringstaker.

 

Last ned produktark her


Små reisekort med forsikringsinformasjon utstedes ikke lenger automatisk, og dersom du ønsker å ha med deg kontaktinformasjonen kan følgende benyttes: 
Reiseforsikring
reiseskade@tryg.no
Tel: 915 04 040
Polisenummer: 4928335

Ved fortsatt ønske om kort med forsikringsinformasjon kan du laste ned dette her.

 

IPID - produktinformasjon for bedrifter
Les relevant informasjon om våre forsikringer slik at du kan ta et velbegrunnet valg om kjøp av forsikring. Informasjonen er fremstilt på en enkel måte i form av standardiserte produktark (IPID - Insurance Product Information Document).
IPID - reise

Bestill her