Personvernerklæring

Arkitektbedriftene tar hensyn til personvern og lagrer kun den informasjon som er nødvendig for å kunne tilby de tjenester vi tilbyr.

Meld skade

Ved innmeldt skade lagres ikke personskader i vår database. Både opplastede filer og innfylte data overføres direkte til Tryg ved hjelp av en sikker forbindelse (https).

Innmeldte ansvarsskader lagres i vårt system med den hensikt å bistå kunden/medlemmet ved behov, og for at vi skal kunne uthente statistikk på ansvarsskader. For hver ansvarsskade defineres parametere som kategoriserer type skade. Både opplastede filer og innfylte data overføres direkte til Tryg ved hjelp av en sikker forbindelse (https).

 

Lagring av informasjon om ansatte

Det lagres informasjon om alle ansatte. Dette brukes som underlag ved generering av nødvendige dokumenter (f.eks forsikringsoversikt), men også ved statistikk. For ansatte lagrer vi typisk informasjon om: utdanningsnivå, eksamensår, fagområde, fødselsår, lønn, eierskap, lederskap, stillingsprosent. Vi lagrer ikke personnummer, kun fødselsdato.

 

Tilgang

Alle ansatte har brukernavn og passord. Passord genereres og lagres kryptert i vår database. Hver ansatt kan endre sitt passord selv. Det er kun daglig leder som har tilgang til alle funksjoner i portalen.