Medlemsundersøkelse

Det skjedde i de dager at det gikk ut befaling fra administrerende direktør Egil Skavang om at hele foreningen skulle innskrives i en medlemsundersøkelse...

Vår organisasjon er til for dere medlemmer. Vårt virke er å legge til rette for at deres bedrifter skal kunne drive effektivt og med suksess. Mye har vi oversikt over, men for å optimalisere måten vi bruker våre ressurser på, er det viktig å lodde stemningen ute hos dere i bedriftene. Derfor sender vi nå ut en medlemsundersøkelse, og vi håper så mange som mulig tar seg tid til å besvare. Undersøkelsen tar omtrent fem minutter.

Undersøkelsen blir sendt på epost til den som i våre systemer er registrert som daglig leder i din bedrift. Dersom du har mottatt den, men ikke føler du er rett person, er vi takknemlige om du sender den videre til den du mener bør besvare. Likeledes, om du føler du er den rette person til å besvare, men ikke har mottatt undersøkelsen, kan du ta kontakt med oss.

Vi har forsøkt å finne en god balanse mellom alt det vi ønsker å få svar på, og at det ikke skal ta opp for mye av deres tid. Husk at jo bedre rustet vi er, jo mer vi vet om deres ønsker og behov, jo bedre jobb kan vi gjøre for dere.

Har dere andre spørsmål eller kommentarer, kontakt kommunikasjonssjef Bo Gleditsch hos oss. 

Ha en ellers flott innspurt mot jul!

Relaterte saker


Mest leste saker