Nytt stort arkitektkontor

Og, Opus og Plank arkitekter, med til sammen rundt 70 ansatte, går sammen og danner HOLON.

Og (Bergen), Opus (Haugesund) og Plank (Stavanger) er alle veletablerte kontorer med solid lokal forankring. Det planlegger HOLON å bygge videre på. 

De tre avdelingene vil fortsette å være lokalt eiet og drevet, men vil etter sammenslåingen fungere som ett kontor, med én felles kurs. 

"Når vi nå går sammen, betyr det at vi kan arbeide mer dynamisk, mer fleksibelt. Vi vil kunne dele de faglige ressursene mellom de tre byene. Vi vil dessuten få kapasitet til å knytte til oss flere engasjerte arkitekter som ønsker å jobbe med et vidt spekter av oppgaver, og som kan gjøre oss enda mer konkurransedyktige. Vi retter oss mot ambisiøse oppdragsgivere og samarbeidspartnere – private så vel som offentlige – som ser at vi trenger arkitektur som bryr seg om menneskene som skal bruke den. Det betyr at vi vil prioritere å arbeide med prosjekter som bygger fellesskap, og som gjør omgivelsene våre mer menneskevennlige. Arkitekturen vi skaper skal ha estetiske, funksjonelle og sosiale kvaliteter som varer langt inn i framtida. Arkitekter har et ansvar for å sørge for at kortsiktig hensyn ikke får styre hvordan arkitekturen vår – vårt felles rom – blir utformet. Det ansvaret er vi klar for å ta", skriver HOLON i en pressemelding.

Les mer her >>

Relaterte saker

1042342584

SHA-veileder på HMS-konferansen

Publisert: 8. november 2019
1027619136

Forsikringer 2020

Publisert: 23. oktober 2019
1125633704

MAKS og søknadsløsning i full drift

Publisert: 10. oktober 2019
IMG_1276

Prognose og konjunkturer

Publisert: 9. oktober 2019

Mest leste saker