Webinar om ombrukskartlegging og diskusjonsgruppe for arkitekter

Oppstart 29. august.

Kunnskapsarena for ombruk holder digital samling og starter egen diskusjonsgruppe for arkitekter 29. august.

 

Digital samling om ombrukskartlegginger

I sommer har endringen i Byggteknisk forskrift trådt i kraft - og nå stilles det krav til ombrukskartlegging ved riving og rehabilitering av bygg. Kunnskapsarena for ombruk holder digital samling om temaet 29. august. Les mer og meld deg på her. 

 

Ny diskusjonsgruppe for arkitekter

Hva gjør overgangen til en sirkulær bransje med måten vi arkitekter prosjekterer? Verktøyene våre er ikke utviklet for ombruk, og heller ikke den tradisjonelle måten å jobbe og tenke kreativt og prosessuelt.

Hva trenger vi for å rigge om tankesett, digitale verktøy, kreative prosesser og prosjekteringsprosesser for ombruk fra de prosjekterendes perspektiv? Og hvordan sikrer vi arkitektonisk kvalitet med ombruk?

På neste digitale samling 29. august starter vi en ny diskusjonsgruppe for arkitekter. Den er for deg enten du er erfaren med ombruk, eller bare nysgjerrig. Første del av samlingen vil denne gangen handle om ombrukskartlegginger, se program her.

Andre del av samlingen bruker vi i diskusjonsgruppa. For å delta melder du deg på her - det er åpent og gratis. Kan du ikke denne gangen men vil være med seinere i høst kan du i stedet sette deg på epostlisten.

 

Om kunnskapsarena for ombruk i byggebransjen

Ombruk av byggematerialer er en betydelig og viktig utfordring å løse for å redusere klimabelastningen fra byggenæringen. Derfor har flere aktører i bransjen gått sammen om å etablere en nasjonal, digital kunnskapsarena. Det er åpent og gratis for alle å delta. Arenaen ligger under Sirkulær Ressurssentral.

Kunnskapsarenaen møtes til digitale samlinger, og deler erfaringer, eksempler og læring fra hele landet. Du kan se opptak og presentasjoner fra tidligere samlinger, samt finne rapporter og ressurser her.

Praktisk informasjon

Sted: Webinar
Dato: 29. august 2023
Tid: kl.09:00 - kl.11:00

Andre arrangementer