Nytt arbeidsgiverområde i Bedriftshåndboken

Nytt arbeidsgiverområde i Bedriftshåndboken

Arkitektbedriftene har startet oppussing av den tradisjonelle Bedriftshåndboken. Denne har vært kjær for våre mange medlemmer i mange år. Fra å være en perm i hyllene på de mange kontor er den etter hvert blitt digital, men Arkitektbedriftene ønsker å utvikle den videre slik at den blir mer pedagogisk og lettere å bruke.

Først ut er arbeidsgiverområdet (tidligere kapittel 2 i Bedriftshåndboken). Innholdet vil gradvis oppdateres og arbeidsgiver vil etter hvert få mulighet til å tilpasse Arkitektbedriftene sine maler til bedriftens behov og etablere egne bedriftsmaler.

Det nye arbeidsgiverområdet finner du her, Minside - Arkitektbedriftene i Norge.

Oppdateringer av veiledere/maler på arbeidsgiverområdet

Det er en rekke veiledere/maler som er under oppdatering på grunn av lovendringer. Vi vil oppdatere og publisere endringer i disse fortløpende. Fremover vil vi jobbe så raskt vi kan for å forbedre innhold og funksjonalitet og lansere nye maler og veiledninger. Vi ber om forståelse for at det vil kunne ta litt tid å få alt på plass. Tips oss gjerne om evt. feil, bugs eller oppdateringsbehov/ønsker dere har ved å sende mail til juridisk@arkitektbedriftene.no

Relaterte saker


Mest leste saker