LC-NO nettverksmøte

«Lean prosjektering bør være viktig for arkitektene», sier Egil Skavang. Arkitektene har stor nytte av å sette seg inn i og skaffe seg innflytelse over hva som menes med Lean i prosjektering.

Bedre planlegging, kommunikasjon og samspill i byggeprosessen kan ikke være forbeholdt entreprenørene og byggeplassen alene selv om Lean-prinsippet på mange måter tar utgangspunkt i produksjonsfasen.

Flere av de store entreprenørene, med Veidekke, Kruse Smith og Skanska i spissen, sammen med Statsbygg praktiserer nå dette i større og mindre grad og dette seminaret er ment å øke arkitektene og rådgivernes kunnskap omkring dette temaet. Seminaret arrangeres i forbindelse med en av samlingene i det nye kurset i Prosjekteringsledelse som holdes i regi av NTNU, og som gir anledning til treff mellom kursdeltagere og andre bransjefolk.

Agenda:
1700-1740: Waste in design og Involverende Planlegging i Prosjektering (INPRO) v/Bo Terje Kalsaas fra Universitetet i Agder og Vegard Knotten fra NTNU/Veidekke.
1740-1800: Erfaringer med lean prosjektering i prosjektet Kunsthøyskolen i Bergen, v/Alexander Svien fra Statsbygg.
1800-1900: Kommentarer og diskusjon.

Det blir lett servering ved ankomst.

Arrangementet er åpent og gratis for alle, men medlemmer har fortrinnsrett. Meld deg på innen 16. oktober kl. 1200 ved å klikke påmeldingsknappen.

Praktisk informasjon

Sted: Handelshøyskolen BI, Nydalen i Oslo
Dato: 19. oktober 2015
Tid: kl.15:00 - kl.17:00
Påmeldingsfrist: 16. oktober 2015