Anbudsvarsling fra Finndoff AS

Ny medlemsfordel

Arkitektbedriftene har inngått en gunstig avtale med Finndoff AS om anbudsvarsling av offentlige anbud tilpasset arkitektbransjen.  

 

Oppsummert ser betingelsene for Arkitektbedriftene slik ut:

Finndoff

 

Ved å benytte Arkitektbedriftenes registeringsside hos Finndoff, vil medlemmene kunne igangsette en 3 ukers gratis og uforpliktende prøveperiode på varslingstjenesten PLUSS med spesialtilpasset anbudsvarsling for arkitektbransjen i Norge, satt opp av Finndoffs anbudseksperter i samarbeid med Arkitektbedriftene.

Etter prøvetidens utløp bestemmer medlemsbedriften om den ønsker å gå videre med SMART eller PLUSS-abonnement. Fordelen med PLUSS-abonnement er at det gir gratis support for justering av anbudsvarslingen og inkluderer inntil 3 e-postmottakere. 

Webinar for medlemmer av Arkitektbedriftene 15. februar kl 14.00.

Finndoff vil presentere anbudsvarslingsløsningen gjennom et webinar for Arkitektbedriftenes medlemmer. Det er ikke en forutsetning for å kunne benytte seg av tilbudet at man har deltatt på webinaret, men det vil være en god orientering om løsningen, samt hvordan offentlige innkjøp og anbudsprosessen fungerer.

Møtet avholdes via Microsoft Teams. Ingen forhåndsregistrering er nødvendig. Følg webiaret her.

Registrer deg raskt for gratis prøveperiode med spesialtilpasset anbudsvarsling for arkitektbransjen i Norge her.

Du trenger kun å fylle inn org.nr, kontaktperson, epost og telefonnummer.

Ytterligere informasjon om anbudsvarslingen (til orientering):

Anbudsvarslingen du får er utviklet gjennom et samarbeid mellom Arkitektbedriftene og Finndoff, der både riktige og relevante CPV-koder og nøkkelord er satt opp. Du trenger med andre ord ikke å bekymre deg for hvordan dette fungerer. Her snakker vi ‘plug-and-play’ og det er bare å vente på at neste spennende mulighet dukker opp i mailboksen.

Anbudsvarslingen som er satt opp for Arkitektbedriftene vil bli gjennomgått i detalj på webinaret. Skulle du senere ønske å justere på denne varslingen, ved for eksempel å fjerne noen typer oppdrag eller geografiske områder du ikke er interessert i, så kan PLUSS-kundene få individuell tilpasning av sin varsling når som helst.

For medlemmer som har løpende abonnement hos en annen leverandør av varslingstjeneste gis i tillegg gratis periode frem til utløp av avtale hos nåværende leverandør. Vær oppmerksom på at Mercell og EU-Supply (BizAlert) som er konkurrenter av Finndoff krever at oppsigelse må sendes minimum 3 måneder for avtalens utløp for å unngå automatisk fornyelse av 12 måneders avtale. Sjekk derfor din avtale for å unngå automatisk fornyelse.

Ekstra e-postmottaker utover 3 (PLUSS-abonnement) faktureres etter gjeldende prisliste (for tiden 100,- per mnd ekskl. mva). 15% rabatt trekkes fra. Det gis ikke rabatt på velkomsttilbudet.

Vi håper at du vil ha glede av det nye medlemstilbudet!

Relaterte saker


Mest leste saker