2017

I 2017 økte Arkitektbedriftene til 591 medlemskontor med 4812 ansatte. Se her for flere oppsummeringer av 2017 innen MAKS, forsikringer, rammepåvirkning, markedet, kommunikasjonsarbeid, med mer.

32 nye medlemmer og 371 flere ansatte

Arkitektbedriftene i Norges medlemsregister viser at vi i 2017 økte fra 589 til 591 medlemskontor. Kontorene økte antall ansatte fra 4441 til 4812. 1 av 4 nyansatte er ikke arkitekter. Se listen over våre 32 nye medlemskontor her:

Les mer

Årsberetningen blir digital

Årsmeldingen til Arkitektbedriftene har vært en vakker og informativ publikasjon for våre medlemmer. Men nå er ikke papirformatet lenger riktig bruk av ressurser. Derfor endres årsmeldingen fra papirpublikasjon i mai til nettnyheter på nyåret. De formelt nødvendige årsmøtepapirene legges ut i medlemsportalen i mai. Årsmøtet blir 31. mai i Stavanger.

Les mer

Kommunikasjonsarbeidet vårt i 2017

I 2017 deltok vi for første gang på Arendalsuka, vi inviterte de andre arkitektforeningene på pølselag, vi samarbeidet bredt med andre interessegrupper om Tek17, arrangerte lederfrokost på Byggedagene, og skapte et nytt nettverk for kommunikasjonsfolk. I tillegg gjorde vi alt vi pleier i vårt årshjul.

Les mer

MAKS i 2017

2017 har vært et godt år for MAKS (www.maks10.no). Vi har opplevd en jevn økning i antall brukere, opprettelse av og bruk av kvalitetsplaner. Innhold og funksjonalitet blir kontinuerlig videreutviklet og forbedret, mye takket være gode tilbakemeldinger fra brukerne. Alle tips til forbedringer, innrapportering av feil, ønsker om ny funksjonalitet, blir vurdert og stort sett iverksatt. På den måten blir MAKS det foretrukne verktøy for kvalitetssikring for arkitektbransjen i Norge.

Les mer