Vestlandsnytt fra din arbeidsgiverforening 09.05.16

Ansvar i byggesak og MAKS10 (workshop) i Stavanger 10. mai

Kurs om ansvar i byggesak og kvalitetssystemet MAKS10. MAKS10 er blitt relansert på ny teknisk plattform. Dette er både et kurs i kvalitetsarbeid generelt og en praktisk innføring i bruken av MAKS10.

Næringskonferanse i Bergen 2. juni

Vår næringskonferanse åpnes av ordføreren i Bergen, med påfølgende innlegg fra statssekretæren i Kulturdepartementet, BAS-rektor, og direktøren i KOFA-sekretariatet, Prognosesenteret, Statens Vegvesen, samt samtale med fem nye og gamle lokale arkitektkontor om arkitektmarkedet. Etter konferansen avholdes foreningenes årsmøter og årsmøtemiddag. Legg også merke til vorspiel hos lokalforeningen vår 1. juni. Meld deg på nå!

Vors hos lokallaget i Bergen!

Dagen før Arkitektbedriftenes Næringskonferanse og Årsmøte, inviteres det til hyggelig mingling i bakgården til Fluge og Feginn arkitekter i Bergen. Øvre Korskirkesmug 2b. Onsdag 1. juni klokken 20.00. Enkel servering.

Årsmøter 2. juni i Bergen

Årsmøter i Arkitektbedriftene i Norge og Arkitektbedriftene i Norge Service avholdes i Bergen etter årskonferanse og før årsmiddag. Alle ansatte i alle medlemskontor er velkomne! Gratis.
Arkitektbedriftene i Norge Telefon 22 93 15 00 post@arkitektbedriftene.no #UNSUB#