Nyheter fra din arbeidsgiverforening 22.09.17

Medlemsmøte i Trondheim 5. des

Arkitektbedriftene har fått vedtatt en ny strategi. I den anledning vil vi gjerne reise rundt til de store byene og snakke med medlemsbedriftene om lokale utfordringer og muligheter.

Prestasjonsmåling i Trondheim

Er det mulig å måle hvordan prosjekter og virksomheter i byggenæringen presterer sammenlignet med andre? Kan man bruke slike målinger til forbedringsarbeid i egen virksomhet, og er måleverktøy nyttig?

Nordisk trebyggkonferanse i Trondheim 27.-29. sept

Forum Wood Building Nordic 2017 invites you to Trondheim, Norway for the sixth Nordic conference focusing on zero emission cities and neighbourhoods. Cities are growing, how do we make them grow green in the future?

Filmene fra markedsfrokosten er ute

Møt LPO, Ramsøskar, Gullik Gulliksen, Rodeo, Norconsult og Austigard, som forteller om sine kontorstrategier og hvordan de opplever markedet. Alle filmene fra vårt halvårlige frokostmøte med presentasjon av ny konjunkturrapport og en håndfull kontor er ute nå.

Prosjekteringsledelse NTNU 2017/2018

Kurset gir en introduksjon til fagområdet med hensyn til aktualitet, utfordringer og viktighet når det gjelder verdiskaping både for bransjen og for samfunnet. Deltakerne vil bli utfordret til å dele sine praktiske erfaringer med mål om å utvikle og forbedre deres tilnærming til faget. Tre samlinger, 7,5 studiepoeng.
Arkitektbedriftene i Norge Telefon 22 93 15 00 post@arkitektbedriftene.no #UNSUB#