Nyheter fra din arbeidsgiverforening 14.11.17

Timeprisene stiger

Prisen på en arkitekts arbeidstime steg fra andre til tredje kvartal 2017 med 0,3 prosent, og fra tredje kvartal 2016 til tredje kvartal 2017 med 2,3 prosent.

Kurs i kvalitetssikring og prosjektstyring med MAKS og Moment i Trondheim 22. nov

Få det beste ut av dine prosjekter ved å bruke verktøy for kvalitetssikring og prosjektstyring. Kurset vil foregå i lokalene til Arkitektene Vis-a-Vis.

Medlemsmøte i Trondheim 5. des

Arkitektbedriftene har fått vedtatt en ny strategi. I den anledning vil vi gjerne reise rundt til de store byene og snakke med medlemsbedriftene om lokale utfordringer og muligheter.

Årsberetningen blir digital

Årsmeldingen til Arkitektbedriftene har vært en vakker og informativ publikasjon for våre medlemmer. Men nå er ikke papirformatet lenger riktig bruk av ressurser. Derfor endres årsmeldingen fra papirpublikasjon i mai til nettnyheter på nyåret og de formelt nødvendige årsmøtepapirene. Årsmøtet blir 31. mai i Stavanger.

Individuell pensjonssparing (IPS) i Storebrand

Nå vil du som ansatt i et medlemskontor i Arkitektbedriftene få ekstra gode betingelser på IPS gjennom Storebrand Fordel. Dette er gode nyheter til alle som ønsker å spare til pensjon i tillegg til det de får fra arbeidsgiver og folketrygden.
Arkitektbedriftene i Norge Telefon 22 93 15 00 post@arkitektbedriftene.no #UNSUB#