Arrangementer fra din arbeidsgiverforening 03.01.18

Teknologidrevet byggenæring 17. januar

Arkitektbedriftene, Azets og Moment inviterer til en halv dag med inspirerende og faglige foredrag om fremtidsteknologi i byggenæringen. Vi har et godt program med spesialister og ledere i Aspelin Ramm, StartupLab, Oslo S Utvikling, Oslo kommune, Siemens mfl. Felles for alle som skal snakke er at de er foroverlente entusiaster innen by- og stedsutikling, og skal fortelle om både teknologivisjoner, teknologirealisme og egne erfaringer for byggenæringen og arkitektbransjen. Arrangementet er gratis, og vi har bindende påmelding. Meld deg på nå!

Pressearbeid for arkitektkontor 24. januar

Velkommen til kompetansedeling mellom kommunikasjonsinteresserte i arkitektkontor! Flere kontor øker nå satsingen på PR, blant annet ved nyansettelser. Elleve innlegg om "Hvordan jobber journalister", "Strategisk omdømmebygging for kontoret" og "Internasjonalisering". Gratis. Grunnet stor pågang har vi byttet til større lokale på Kulturhuset. Meld deg på nå!

Arkitektmarkedet neste halvår, frokostmøte 8. februar

Se her også link til streaming: Arkitektbedriftene presenterer halvårets konjunkturrapport for arkitektbransjen. Moment forteller om ny statistikk for timeforbruk på ulike prosjekter. Det blir status for arbeidet med regjeringskvartalet fra Nordic, og NILs president kommer fra Lund+Slaatto. Lark Landskap, Vindveggen og Archus forteller om hvordan de jobber med og tilpasser seg sine markeder. Gratis. Meld deg på nå!

Bokblogg i Byggeindustrien

Arkitektbedriftenes kommunikasjonsrådgiver er intervjuet i bladet "Byggeindustrien" om sin bokblogg "Berit leser". Fagbladet har en spalte der de intervjuer folk om deres private interesser. Det gis også lesetips.
Arkitektbedriftene i Norge Telefon 22 93 15 00 post@arkitektbedriftene.no #UNSUB#