Nyheter fra din arbeidsgiverforening 03.04.17

Mindre boareal, daglys og utsyn i nye leiligheter

"Myndighetene vil med ny byggteknisk forskrift lempe på kravene til de små boligene. Slik blir de mindre, enklere og billigere. Boligkjøperen sitter igjen med svarteper ? en dårlig, trang og lysfattig bolig, til uendret markedspris," skriver utviklingssjef Solveig Dahl Grue i innlegg i Byggfakta.

Fullsatt medlemsfrokost på Byggedagene

Onsdag 29. mars var det lederne av Oslo-kontorene sin tur til å inviteres til medlemsmøte. Denne gangen ble det frokost i forkant av Byggedagene på Oslo Plaza.

Skavang i debatt med Solberg og Støre

Arkitektbedriftenes adm dir Egil Skavang deltok onsdag i en politisk debatt om digitalisering sammen med statsminister Erna Solberg og Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre på Byggedagene.

Kurs i kvalitetssikring og prosjektstyring med MAKS og Moment 1. juni i Oslo

Nytt kurs! Få det beste ut av dine prosjekter ved å bruke verktøy for kvalitetssikring og prosjektstyring. Kun 3 plasser igjen!

Film om Tek17

NAL og Arkitektbedriftene har samarbeidet om påvirkningsarbeidet for å forhindre redusert boligkvalitet som følge av lavere krav i Tek17. Et av tiltakene har vært diverse medieoppslag. NAL har også laget denne korte tegnefilmen om effektene av Tek17:

Kunnskapsoverføring i prosjekt, bidra i undersøkelse!

På vegne av Universitetet i Agder oppfordrer vi våre medlemmer til å delta i denne ti minutters undersøkelsen om kommunikasjon i prosjekter. Målet er å bedre forstå hvordan kunnskap blir formidlet i prosjekt, uavhengig av bransje. Et prosjekt er et midlertidig tiltak for å skape en unik vare, tjeneste eller resultat.

Betongelementprisen - meld inn kandidater nå!

Prisen utdeles som anerkjennelse for arkitektonisk og/eller talentfull anvendelse av betongelementer, og gis til den eller de som juryen mener har utmerket seg særlig.
Arkitektbedriftene i Norge Telefon 22 93 15 00 post@arkitektbedriftene.no #UNSUB#