Nyheter fra din arbeidsgiverforening 05.09.17

Frokostmøte om arkitektmarkedet 7. september

Vi presenterer halvårlig konjunkturundersøkelse. Medlemskontorene LPO, Rodeo, Norconsult, Ramsøskar, Gullik Gulliksen og Austigard arkitekter forteller hvordan de opplever markedet for tiden, og sin strategi. Streames.

Ti sider om arkitektbransjen i Byggeindustrien

Siste nummer av Byggeindustrien tar for seg arkitektbransjen. Over ti sider skriver Byggeindustrien om de største kontorene, eksportsatsning, BIM-undersøkelsen og har intervjuer med a-lab og Nordic.

Filmer ute fra frokost om digitalisering

Seks filmer av foredragene om digitalisering av byggenæringen og arkitektbransjen er nå tilgjengelige på vår youtube-kanal. Innleggene handler om: Hvordan og hvor mye arbeider arkitekter med BIM og andre digitale verktøy? Hvordan påvirker digitalisering kommunenes byggesak, og hva gjør Statsbygg?

Samlet arkitektforeningene til pølselag

Arkitektbedriftene hadde torsdag 24. august besøk av 30 personer fra NAL, NIL, Afag og Arkitektnytt i vår kantine i Essendrops gate. Hensikten var at foreningene skulle bli bedre kjent med hverandre, og finne ut mer om mulighetene for samarbeid fremover.

Samlet TEK-gjengen

Arkitektbedriftene inviterte organisasjoner interessert i boligkvalitet til et uformelt nettverksmøte 29. august. Foreningene er skuffet over de reduserte kravene som ble innført med Tek17, særlig innen tilgjengelighet, selv om kravene til dagslys og utsyn ikke ble redusert. Alle foreningene ønsker å fortsette det tverrfaglige samarbeidet.
Arkitektbedriftene i Norge Telefon 22 93 15 00 post@arkitektbedriftene.no #UNSUB#