Nyheter fra din arbeidsgiverforening 07.02.18

Arkitektmarkedet neste halvår, frokostmøte 8. februar

Se her også link til streaming: Arkitektbedriftene presenterer halvårets konjunkturrapport for arkitektbransjen. Moment forteller om ny statistikk for timeforbruk på ulike prosjekter. Det blir status for arbeidet med regjeringskvartalet fra Nordic, og NILs president kommer fra Lund+Slaatto. Lark Landskap, Vindveggen og Archus forteller om hvordan de jobber med og tilpasser seg sine markeder. Gratis. Meld deg på nå!

Profesjonskurs for nyutdannede arkitekter 6.-7. mars

Arkitektbedriftene byr igjen på kurs for ferske arkitekter. Kurset gir en innføring i prosjekt- og kontorhverdagen. Tidligere president i NAL, Ketil Moe, og tidligere utviklingssjef i Arkitektbedriftene, Geir Egil Paulsen, inviterer til erfaringsdeling og uformell samtale. Begge har omfattende erfaring fra kontor- og prosjektledelse. Meld deg på nå og innen 26. februar!

Kommunikasjonsarbeidet vårt i 2017

I 2017 deltok vi for første gang på Arendalsuka, vi inviterte de andre arkitektforeningene på pølselag, vi samarbeidet bredt med andre interessegrupper om Tek17, arrangerte lederfrokost på Byggedagene, og skapte et nytt nettverk for kommunikasjonsfolk. I tillegg gjorde vi alt vi pleier i vårt årshjul.

Profesjonalitetspris til Erikstad og Skogli

Hvert halvår deler AHO ut Arkitektbedriftenes profesjonalitetspris blant studentene på bakgrunn av deres oppgaver. Denne gangen gikk prisen på ti tusen kroner til annetårs studentene Marius Falkenberg Erikstad og Eirik Mikael Skogli for arbeid med nytt kvartal på Grünerløkka.

Lederfrokost Byggedagene 14. mars

Arkitektbedriftene inviterer for andre gang til frokost med ledere av våre medlemskontor på Oslo Plaza. I 2017 ble medlemsmøtet raskt fylt opp, og debatten gikk om markedssituasjonen i Osloområdet. Grunnet suksessen ifjor har vi nå fått større lokale, og ønsker særlig lederne på kontor i Oslo og Akershus velkommen. Meld deg på!

Har du kompetanse til å erklære ansvar?

Direktoratet for byggkvalitet lanserer ny veiviser som hjelper foretak å finne ut om de kan erklære ansvar i et konkret byggeprosjekt.
Arkitektbedriftene i Norge Telefon 22 93 15 00 post@arkitektbedriftene.no #UNSUB#