Events fra din arbeidsgiverforening 15.01.18

Teknologidrevet byggenæring 17. januar

Arkitektbedriftene, Azets og Moment inviterer til en halv dag med inspirerende og faglige foredrag om fremtidsteknologi i byggenæringen. Vi har et godt program med spesialister og ledere i Aspelin Ramm, StartupLab, Oslo S Utvikling, Oslo kommune, Siemens mfl. Felles for alle som skal snakke er at de er foroverlente entusiaster innen by- og stedsutikling, og skal fortelle om både teknologivisjoner, teknologirealisme og egne erfaringer for byggenæringen og arkitektbransjen. Arrangementet er gratis, og vi har bindende påmelding. Meld deg på nå!

Pressearbeid for arkitektkontor 24. januar

Velkommen til kompetansedeling mellom kommunikasjonsinteresserte i arkitektkontor! Flere kontor øker nå satsingen på PR, blant annet ved nyansettelser. Elleve innlegg om "Hvordan jobber journalister", "Strategisk omdømmebygging for kontoret" og "Internasjonalisering". Gratis. Grunnet stor pågang har vi byttet til større lokale på Kulturhuset. Meld deg på nå!

Arkitektmarkedet neste halvår, frokostmøte 8. februar

Se her også link til streaming: Arkitektbedriftene presenterer halvårets konjunkturrapport for arkitektbransjen. Moment forteller om ny statistikk for timeforbruk på ulike prosjekter. Det blir status for arbeidet med regjeringskvartalet fra Nordic, og NILs president kommer fra Lund+Slaatto. Lark Landskap, Vindveggen og Archus forteller om hvordan de jobber med og tilpasser seg sine markeder. Gratis. Meld deg på nå!

Ny konjunkturundersøkelse ute - svar innen fredag 19. januar!

Arkitektbedriftenes halvårlige konjunkturundersøkelse er igjen på gang. Svarene er viktig for hele bransjens kunnskap om markedet. Se ditt kontors leders mailboks for invitasjon til undersøkelsen. Svarfrist fredag 19. januar. Resultatet presenteres på vårt innholdsrike frokostmøte om arkitektmarkedet 8. februar - meld deg på nå!

Ni av de 50 største nordiske kontorene er norske

Årets nordiske rapport for arkitektmarkedet viser at de største norske kontorene i sum faller litt bakover i rangeringen. LINK, Snøhetta, Nordic. DARK, LPO, MAD, Lund Hagem, OG og Hille Mellbye topper listen over Norges største kontor. Alle, unntatt DARK, er nå blitt medlem av Arkitektbedriftene i Norge.

Nytt kurs om komplekse byggesaker

NAL, Arkitektbedriftene, RIF og Faggruppen for bygg og anlegg har gått sammen om å arrangere kurs i de fem største byene. 16. -21. april sender vi en av våre mest erfarne foredragsholdere på turne, for kursing sammen med lokale fagfolk.

BIM-kurs for arkitekter av arkitekter

Arkitektbedriftenes BIM-utvalg utvikler nå BIM- kurs for arkitekter basert på buildingSMARTs læreplan for rådgivere. Kurset utvikles som et to-dagers kurs, og er planlagt holdt første gang i 2. kvartal 2018.
Arkitektbedriftene i Norge Telefon 22 93 15 00 post@arkitektbedriftene.no #UNSUB#