Meld deg på nå! 02.05.18

Arkitektur Skaper Verdi 31. mai

Arkitektbedriftene inviterer til inspirasjonsdag i Stavanger torsdag 31. mai. Debatter om arkitektur som verdiskaper i et bærekraftig perspektiv, arkitektur som verktøy for en helhetlig samfunnsutvikling, og hvordan kan arkitekter skape og formidle verdi? Vi avslutter med mingling og tapas. Meld deg på nå!

Frokostmøte om hvordan arkitekter kan unngå å gjøre feil 7. juni

Arkitektbedriftene og Tryg presenterer ny statistikk for ansvarsforsikring for arkitekter. Den typiske arkitekt-ansvar-saken, skadestatistikk og skadeforebygging. Hvordan kan arkitekter unngå å gjøre feil? Hva er status for minimumskrav til parkeringsbredder i lys av dom fra Frostating Lagmannsrett i 2017? I Kongens gate 1 i Oslo. Meld deg på allerede nå! Eller følg med live på streaming over hele landet, følg link.

Regionalt ledermøte i Mo i Rana 15. mai

Arkitektbedriftene har fått vedtatt en ny strategi. I den anledning reiser adm dir Egil Skavang rundt og snakker med medlemsbedriftene om lokale utfordringer og muligheter. Vi avslutter med lunsj ute et sted i nærheten.

Frokostseminar om varsling og personvern (GDPR) 24. mai

Hva skal du gjøre når en ansatt varsler om ureglementerte forhold? Er bedriften din forberedt på gjennomføringen av personvernforordningen? Møt opp til samtale og debatt i Kongens gate 1 i Oslo. Meld deg på nå!

Regionalt ledermøte i Ålesund 24. mai

Arkitektbedriftene har vedtatt en ny strategi. I den anledning reiser adm dir Egil Skavang rundt og snakker med medlemsbedriftene om lokale utfordringer og muligheter. Vi avslutter med lunsj ute et sted i nærheten.

Regionalt ledermøte i Stavanger 31. mai

Arkitektbedriftene har vedtatt en ny strategi. I den anledning vil vi reise rundt til de store byene og snakke med medlemsbedriftene om lokale utfordringer og muligheter. Vi avslutter med lunsj, rett før inspirasjonskonferansen samme dag.

Årsmøte i Stavanger 30. mai

Arkitektbedriftene i Norge Telefon 22 93 15 00 post@arkitektbedriftene.no #UNSUB#