Skavang i Brød & miljø-debatt

NAL inviterer til sitt månedlige frokostmøte onsdag 3. mai. Arkitektbedriftenes adm dir Egil Skavang stiller i debatt, med blant annet Bygg21, Drammen kommune, OBOS og Selvaag.

Se mer om programmet og meld deg på hos NAL her.

Det er i mange prosjekter vanskelig å få til bærekraftige kvaliteter innenfor prosjektets økonomiske rammer. Det er en gjengs oppfatning at bygg med bærekraftige kvaliteter er mer kostbare enn andre bygg. Men trenger det å være tilfellet? 

På frokostmøtet 3. mai vil du få presentert to prosjekter som forener høye miljøambisjoner med arkitektoniske kvaliteter uten å øke kostnadene. Frydenhaug skole er et forbildeprosjekt i FutureBuilt, som med smarte grep har klart å redusere behovet for levert energi til nær-null. Ulven er en 280 mål stor tomt i Oslo der OBOS skal utvikle klimasmarte boliger til "vanlige folk".

Mot slutten av frokostmøtet inviterer vi til debatt, der Harald Martin Gjøvaag, utviklingsleder i Selvaag Bolig møter Egil Skavang, direktør i Arkitektbedriftene, til samtale om hvem som dekker kostnadene for bærekraftig kvalitet, eller mangel på sådan. Frokostmøtet er utviklet i samarbeid med Bygg 21.

Relaterte saker

170907 skjermdump ramsøska

Filmene fra markedsfrokosten er ute

Publisert: 7. september 2017
Egil_1_web

Arkitektene har mye å gjøre, og forventer mer

Publisert: 7. september 2017
170901 80 største

Ti sider om arkitektbransjen i Byggeindustrien

Publisert: 1. september 2017
170829 tekgjeng

Samlet TEK-gjengen

Publisert: 30. august 2017

Mest leste saker