Nyheter fra din arbeidsgiverforening 09.01.18

Ny konjunkturundersøkelse ute - svar innen fredag 19. januar!

Arkitektbedriftenes halvårlige konjunkturundersøkelse er igjen på gang. Svarene er viktig for hele bransjens kunnskap om markedet. Se ditt kontors leders mailboks for invitasjon til undersøkelsen. Svarfrist fredag 19. januar. Resultatet presenteres på vårt innholdsrike frokostmøte om arkitektmarkedet 8. februar - meld deg på nå!

32 nye medlemmer og 371 flere ansatte

Arkitektbedriftene i Norges medlemsregister viser at vi i 2017 økte fra 589 til 591 medlemskontor. Kontorene økte antall ansatte fra 4441 til 4812. 1 av 4 nyansatte er ikke arkitekter. Se listen over våre 32 nye medlemskontor her:

Teknologidrevet byggenæring 17. januar

Arkitektbedriftene, Azets og Moment inviterer til en halv dag med inspirerende og faglige foredrag om fremtidsteknologi i byggenæringen. Vi har et godt program med spesialister og ledere i Aspelin Ramm, StartupLab, Oslo S Utvikling, Oslo kommune, Siemens mfl. Felles for alle som skal snakke er at de er foroverlente entusiaster innen by- og stedsutikling, og skal fortelle om både teknologivisjoner, teknologirealisme og egne erfaringer for byggenæringen og arkitektbransjen. Arrangementet er gratis, og vi har bindende påmelding. Meld deg på nå!

Pressearbeid for arkitektkontor 24. januar

Velkommen til kompetansedeling mellom kommunikasjonsinteresserte i arkitektkontor! Flere kontor øker nå satsingen på PR, blant annet ved nyansettelser. Elleve innlegg om "Hvordan jobber journalister", "Strategisk omdømmebygging for kontoret" og "Internasjonalisering". Gratis. Grunnet stor pågang har vi byttet til større lokale på Kulturhuset. Meld deg på nå!

Arkitektmarkedet neste halvår, frokostmøte 8. februar

Se her også link til streaming: Arkitektbedriftene presenterer halvårets konjunkturrapport for arkitektbransjen. Moment forteller om ny statistikk for timeforbruk på ulike prosjekter. Det blir status for arbeidet med regjeringskvartalet fra Nordic, og NILs president kommer fra Lund+Slaatto. Lark Landskap, Vindveggen og Archus forteller om hvordan de jobber med og tilpasser seg sine markeder. Gratis. Meld deg på nå!

BIM-kurs for arkitekter av arkitekter

Arkitektbedriftenes BIM-utvalg utvikler nå BIM- kurs for arkitekter basert på buildingSMARTs læreplan for rådgivere. Kurset utvikles som et to-dagers kurs, og er planlagt holdt første gang i 2. kvartal 2018.
Arkitektbedriftene i Norge Telefon 22 93 15 00 post@arkitektbedriftene.no #UNSUB#