Velkommen til konferanse og årsmøte 04.05.17

Presentasjoner fra Næringskonferansen 8. juni

Se ny undersøkelse om arkitektbransjens omdømme, Arkitektbedriftenes nye strategi, og flere innkjøperes anskaffelsesstrategi. Se alle filmene og presentasjonene fra årets næringskonferanse om anskaffelser her:

Årsmøte 8. juni

Årsmøter i Arkitektbedriftenes forening, aksjeselskap og Arkitektbedriftenes forsikringsservice. Dokumenter sendes ut til alle medlemmer et par uker i forkant gjennom medlemsportalen. Påmelding til årsmøtet er ikke nødvendig og deltagelse er gratis. Vi gjør spesielt oppmerksom på at klokkeslettet er flyttet halvannen time til kl 15. Samme dag avholdes Næringskonferansen om konkurranser og arkitektbransjen.

Skavang i Brød & miljø-debatt

NAL inviterer til sitt månedlige frokostmøte onsdag 3. mai. Arkitektbedriftenes adm dir Egil Skavang stiller i debatt, med blant annet Bygg21, Drammen kommune, OBOS og Selvaag.

Medlemstilbud på reise fra Visma

Som medlem i Arkitektbedriftene i Norge har du muligheten til å benytte deg av Visma Innkjøpssamarbeid når du bestiller flyreiser, hotell, taxi og leiebil. Avtalen gir deg tilgang på rabatterte priser fra Norwegian, Thon hotels, First hotels, Hertz og Norgestaxi. (Krever innlogging.)

Kurs i kvalitetssikring og prosjektstyring med MAKS og Moment 1. juni i Oslo

Nytt kurs! Få det beste ut av dine prosjekter ved å bruke verktøy for kvalitetssikring og prosjektstyring. Kun 3 plasser igjen!

Kurs i kvalitetssikring og prosjektstyring med MAKS og Moment i Flekkefjord 7. juni

Nytt kurs! Få det beste ut av dine prosjekter ved å bruke verktøy for kvalitetssikring og prosjektstyring.
Arkitektbedriftene i Norge Telefon 22 93 15 00 post@arkitektbedriftene.no #UNSUB#