Nyheter fra din arbeidsgiverforening 10.10.17

Etterlyser mer forskning

Arkitektbedriftene mener det må forskes mer på byggenæringen og på våre bygde omgivelser. Derfor har vi sendt innspill til Kunnskapsdepartementet og langtidsplanen for forskning og høyere utdanning. "Gode bygg skal skape reelle verdier for mennesker, virksomheter og samfunn," sier adm dir Egil Skavang i Arkitektbedriftene.

Innspill til eventuelt ny regjeringsplattform

Arkitektbedriftene har sendt partiledelsene i KrF, Venstre, Frp og Høyre forslag til konkrete tiltak for den neste fireårsperioden. Vi har foreslått eksportsatsning, økt innkjøpskompetanse i kommunene, og en forankring av krav til arkitektur som strategisk virkemiddel.

Møte med kommunikasjonsinteresserte i arkitektbransjen 12. okt

Arkitektbedriftene inviterer alle kommunikasjonsfolk og kommunikasjonsinteresserte daglig ledere i arkitektkontor til nettverksmøte om bransjens omdømme og felles utfordringer. (Møtet måtte utsettes fra 27. sept.)

Filmene om arkitektur skaper verdi ute

Arkitektbedriftene og DOGA avholdt PechaKuchaSpesial om vårt prosjekt Arkitektur skaper verdi 14. september. Nå er alle filmene lagt ut på vår kanal på YouTube. Se foredrag av økonomer, statsvitere og innkjøpere der de forteller om hvordan arkitektur kan skape verdi.

Tønsberg: Lean Construction 24. oktober

LC-NO Seminar: Prosjekthverdagen i Norges første IPD-prosjekt. Tema: IPD / kontrakt, Digital samhandling, Lean Construction/Last Planner og Refleksjoner IPD fra USA. Seminaret vil foregå på engelsk.

Konferansedag for rådgivere og arkitekter

To konferanser på Bygg Reis deg-messens andre dag er særlig rettet mot arkitekter og rådgivere: Byggeprosessen i et sirkulært perspektiv, og Urbanisering som verdiskaper ? Storby, by og landsby. Klikk på konferansesidene for å få gratis adgang.
Arkitektbedriftene i Norge Telefon 22 93 15 00 post@arkitektbedriftene.no #UNSUB#