Nyheter fra din arbeidsgiverforening 26.04.17

Aviskommentarer og leder om Tek17

Aftenposten hadde tirsdag en leder om Tek17, etter en påskekommentar om det samme. Og Klassekampen kommenterer de nye boligforskriftene på side 2 idag torsdag. Kommentarene og lederne understreker arkitektenes engasjement i saken - og politikernes manglende forståelse for alvoret.

Kurs i kvalitetssikring og prosjektstyring med MAKS og Moment 1. juni i Oslo

Nytt kurs! Få det beste ut av dine prosjekter ved å bruke verktøy for kvalitetssikring og prosjektstyring. Kun 3 plasser igjen!

Kurs i kvalitetssikring og prosjektstyring med MAKS og Moment i Flekkefjord 7. juni

Nytt kurs! Få det beste ut av dine prosjekter ved å bruke verktøy for kvalitetssikring og prosjektstyring.

Pensjonsseminar Storebrand i seks byer

Storebrand arrangerer formiddagsseminarer i flere byer i Norge der du som bedriftskunde vil få en generell oppdatering på pensjon og forsikring. Her vil du bli oppdatert på det som er aktuelt i tillegg til at du får nyttig kunnskap om både pensjon og forsikringer av ansatte. Seminaret er gratis.

Årsmøte 8. juni

Årsmøter i Arkitektbedriftenes forening, aksjeselskap og Arkitektbedriftenes forsikringsservice. Dokumenter sendes ut til alle medlemmer et par uker i forkant gjennom medlemsportalen. Påmelding til årsmøtet er ikke nødvendig og deltagelse er gratis. Vi gjør spesielt oppmerksom på at klokkeslettet er flyttet halvannen time til kl 15. Samme dag avholdes Næringskonferansen om konkurranser og arkitektbransjen.

Nominér prosjekter til Innovasjonspris

Foreslå kandidater til Innovasjonsprisen for universell utforming innen 12. mai! Prisen hedrer oppdragsgivere, arkitekter og landskapsarkitekter som har utviklet nyskapende og inkluderende løsninger med fokus på menneskelig mangfold. Det er enkelt å foreslå egne eller andres prosjekter som fortjener anerkjennelse.
Arkitektbedriftene i Norge Telefon 22 93 15 00 post@arkitektbedriftene.no #UNSUB#