Kurs fra din MAKS-leverandør 14.12.17

Kurs i MAKS: lovkrav systemoppbygging og praktisk bruk - Venteliste

Velkommen til et praktisk rettet kurs som gir en innføring i MAKS som kvalitetssystem, og hvordan tilpasse og bruke MAKS på ditt kontor. Innholdet er i utgangspunktet tilsvarende kurset vi tilbyr som bedriftsinternt kurs, men vil ha noen tilpasninger avhengig av deltagerne. 9. januar. Meld deg på nå!

Kurs i energieffektiv prosjektering og inneklima

Kurset tar for seg hvordan man kan møte tøffe krav til ytterligere energieffektiv prosjektering av bygg, fornybar energiforsyning, «nær nullenergihus» og plusshus, samt dokumentasjon av klimagassutslipp. Energidirektivet i TEK17 vil også bli gjennomgått.

Pressearbeid for arkitektkontor 24. januar

Velkommen til kompetansedeling mellom kommunikasjonsinteresserte i arkitektkontor! Flere kontor øker nå satsingen på PR, blant annet ved nyansettelser. Elleve innlegg om "Hvordan jobber journalister", "Strategisk omdømmebygging for kontoret" og "Internasjonalisering". Gratis. Grunnet stor pågang har vi byttet til større lokale på Kulturhuset. Meld deg på nå!

Arkitektmarkedet neste halvår, frokostmøte 8. februar

Se her også link til streaming: Arkitektbedriftene presenterer halvårets konjunkturrapport for arkitektbransjen. Moment forteller om ny statistikk for timeforbruk på ulike prosjekter. Det blir status for arbeidet med regjeringskvartalet fra Nordic, og NILs president kommer fra Lund+Slaatto. Lark Landskap, Vindveggen og Archus forteller om hvordan de jobber med og tilpasser seg sine markeder. Gratis. Meld deg på nå!
Arkitektbedriftene i Norge Telefon 22 93 15 00 post@arkitektbedriftene.no #UNSUB#