Nyheter fra din arbeidsgiverforening 25.04.18

Regionalt ledermøte i Mo i Rana 15. mai

Arkitektbedriftene har fått vedtatt en ny strategi. I den anledning reiser adm dir Egil Skavang rundt og snakker med medlemsbedriftene om lokale utfordringer og muligheter. Vi avslutter med lunsj ute et sted i nærheten.

Frokostseminar om varsling og personvern (GDPR) 24. mai

Hva skal du gjøre når en ansatt varsler om ureglementerte forhold? Er bedriften din forberedt på gjennomføringen av personvernforordningen? Møt opp til samtale og debatt i Kongens gate 1 i Oslo. Meld deg på nå!

Regionalt ledermøte i Stavanger 31. mai

Arkitektbedriftene har vedtatt en ny strategi. I den anledning vil vi reise rundt til de store byene og snakke med medlemsbedriftene om lokale utfordringer og muligheter. Vi avslutter med lunsj, rett før inspirasjonskonferansen samme dag.

Interiørarkitektene kan praktisere uten sentral godkjenning

Regelverket sier at bedriftene kan erklære ansvarsrett for det spesifikke fagområdet de mener seg kvalifisert for i det enkelte prosjekt. Dette gjelder også for interiørarkitektene og de er ikke avhengig av å ha sentral godkjenning for å gjøre dette, sier adm dir Egil Skavang i Arkitektbedriftene.

Utvidet lønnsstatistikk 2017 til kontorlederne

Arkitektbedriftene lager en årlig lønnsstatistikk for ansatte ved våre medlemskontor. Vi publiserer en åpen del, og lager også en mer detaljert utgaver som nå er tilgjengelig ved innlogging for lederne ved våre medlemskontor.
Arkitektbedriftene i Norge Telefon 22 93 15 00 post@arkitektbedriftene.no #UNSUB#