Line Ramstad er vår nye prosjektleder for "Arkitektur skaper verdi"

"Mitt ønske er at "Arkitektur skaper verdi” vil bidra til en bedre tverrfaglig forståelse for viktigheten av god arkitektur. At det kan bidra til å styrke arkitektens rolle i plan og prosjektarbeid i årene som kommer og dermed ha en positiv innvirkning på utvikling av samfunnet som helhet," sier Line Ramstad (41). Hun er nå ansatt som leder av Arkitektbedriftenes prosjekt. For tiden pakker hun sammen etter åtte år blant flyktninger i Thailand.

"Dette prosjektet er for meg en videreføring av det jeg har brent for i Gyaw Gyaw. Jeg har jobbet med arkitektur, samfunn og utvikling. "Arkitektur skaper verdi" er et prosjekt der jeg kan bruke av nysgjerrigheten og erfaringene jeg har, både fra Norge og internasjonalt, og sette fokus på de positive ringvirkningene arkitekters arbeid danner for folks liv," sier Ramstad.

Line fikk besøk av NRKs Team Bachstad i Thailand. Se film her fra minutt 18 til 28,

Eller se Line i fri utfoldelse på Pecha Kucha om arbeidet i Thailand her.

Ramstad har en bachelor fra NTNU og er landskapsarkitekt fra NMBU. Hun har arbeidet ved flere arkitektkontor, og har startet og gjennomført mange prosjekter. Hun har bak seg en rekke internasjonale publiseringer og foredrag om for eksempel bærekraftig arkitektur.

"Arkitektur skaper verdi"-prosjektet i Arkitektbedriftene skal resultere i en eksempelsamling av prosjekter som tilfører ekstra verdi av samfunnsrelevans. Disse prosjektene skal underbygges med eksisterende tverrfaglig dokumentasjon. "For at det ferdige resultatet skal fungere, er det svært viktig med en inkluderende prosess underveis, og jeg ser frem til å møte representanter fra ulike medlemsbedrifter, entreprenører, utbyggere, politikere, utdanningsinstitusjoner og andre aktører i byggenæringen til felles diskusjoner i månedene som kommer," sier Ramstad.

Ramstad begynner i halv stilling fra 1. mars og deretter fulltid fra 1. april.

Se beskrivelsen av arbeidet Ramstad er ansatt til her.

Relaterte saker

849636584

Veileder om innsyn i arkitektleveranser

Publisert: 21. august 2019
912969272

Teknisk support i sommer

Publisert: 27. juni 2019
Fagseminar 2019

Spennende kunnskap på fagseminar

Publisert: 24. mai 2019
Prisbok

Rabattavtale på Norsk prisbok for våre medlemmer

Publisert: 28. februar 2019
konfliktseminar_torhild_tøndel

Hvordan unngå konflikter?

Publisert: 23. oktober 2019
IMG_1091

Se debatten om arkitekturpolitikk

Publisert: 12. august 2019
OHO17-Logo-MINI

Kjenner du til et hjem utenom det vanlige?

Publisert: 3. juli 2019
1001629060

Norske arkitekter erklærer klimakrise

Publisert: 2. juli 2019

Mest leste saker