Nyheter fra din arbeidsgiverforening 12.12.17

Kurs i MAKS: lovkrav systemoppbygging og praktisk bruk - Venteliste

Velkommen til et praktisk rettet kurs som gir en innføring i MAKS som kvalitetssystem, og hvordan tilpasse og bruke MAKS på ditt kontor. Innholdet er i utgangspunktet tilsvarende kurset vi tilbyr som bedriftsinternt kurs, men vil ha noen tilpasninger avhengig av deltagerne. 9. januar. Meld deg på nå!

Pressearbeid for arkitektkontor 24. januar

Velkommen til kompetansedeling mellom kommunikasjonsinteresserte i arkitektkontor! Flere kontor øker nå satsingen på PR, blant annet ved nyansettelser. Elleve innlegg om "Hvordan jobber journalister", "Strategisk omdømmebygging for kontoret" og "Internasjonalisering". Gratis. Grunnet stor pågang har vi byttet til større lokale på Kulturhuset. Meld deg på nå!

Sentral godkjenning for planforetak på høring

Kommunal- og moderniseringsdeparetmentet (KMD) har på høring ny forskrift om sentral godkjenning for planforetak. Arkitektbedriftene ønsker innspill fra våre medlemmer til vårt høringssvar. Frist 5. januar.

Arkitektmarkedet neste halvår, frokostmøte 8. februar

Se her også link til streaming: Arkitektbedriftene presenterer halvårets konjunkturrapport for arkitektbransjen. Moment forteller om ny statistikk for timeforbruk på ulike prosjekter. Det blir status for arbeidet med regjeringskvartalet fra Nordic, og NILs president kommer fra Lund+Slaatto. Lark Landskap, Vindveggen og Archus forteller om hvordan de jobber med og tilpasser seg sine markeder. Gratis. Meld deg på nå!

Nor(g)e i førersetet i europeisk BIM-satsing

Standard Norge, Statsbygg, DiBK og Arkitektbedriftene har sentrale roller i utviklingen av standardiseringen av BIM i Europa.

Sanner starter ryddejobb om sentral godkjenning

Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner har lyttet til innspillene fra byggenæringen og tar grep rundt den sentrale godkjenningsordningen, melder bygg.no. Arkitektbedriftenes adm dir Egil Skavang har idag vært i møte med statsråden sammen med resten av byggenæringen.

Nytt bilde av administrasjonen

Arkitektbedriftene i Norges administrasjon består nå av ti personer, hvorav to prosjektansatte på "Arkitektur skaper verdi"-prosjektet. Vi arbeider for å fremme arkitekturens betydning, og hjelper våre medlemmer med mange praktiske spørsmål.
Arkitektbedriftene i Norge Telefon 22 93 15 00 post@arkitektbedriftene.no #UNSUB#