Nyheter fra din arbeidsgiverforening 22.08.17

Ny konjunkturundersøkelse ute nå

I samarbeid med TNS Kantar spør igjen Arkitektbedriftene lederne av våre medlemskontor hvordan det har gått med antall ansatte og med omsetningen det siste halvåret, og forventningene det neste halvåret. Vi har allerede fått inn 139 svar, og fristen er på fredag. Svarene presenteres på frokostmøte 7. september.

Frokostmøte om arkitektmarkedet 7. september

Vi presenterer halvårlig konjunkturundersøkelse. Medlemskontorene LPO, Rodeo, Norconsult, Ramsøskar, Gullik Gulliksen og Austigard arkitekter forteller hvordan de opplever markedet for tiden, og sin strategi. Streames.

Link til streaming frokost digitalisering torsdag morgen

Hvordan og hvor mye arbeider arkitekter med BIM og andre digitale verktøy? Hvordan påvirker digitalisering kommunenes byggesak, og hva gjør Statsbygg?

Har du vært inne i portalen det siste?

Vi har nå hatt medlemsportalen i bruk en god stund og vi får mange positive tilbakemeldinger. Fra januar 2017 ligger også alle fakturaer samt eventuelle forsikrings- eller abonnementsavtaler lett tilgjengelige til enhver tid. De fleste medlemmer bruker den nå aktivt for inn- og utmeldinger av ansatte og andre endringer i personalsituasjonen.

Medlemsmøte i Bergen 29. sept

Arkitektbedriftene har fått vedtatt en ny strategi. I den anledning vil vi reise rundt til de store byene og snakke med medlemsbedriftene om lokale utfordringer og muligheter. Vi kommer til Bergen og Cubus fredag 29. september. Påfølgende lunsj på Pascal kl 1130. Heng med!

Bilder fra Arendalsuka 2017

Arkitektbedriftene deltok for første gang på Arendalsuka i år. Vi kom for å se og lære, og for medlemsmøte, og for å være medarrangør av debatter i regi av Moment og DogA. Vi fikk presentert både vår nye strategi og prosjektet "Arkitektur skaper verdi". Vi lærte masse, og fortsetter neste år. Her er en rekke bilder fra arrangementene våre.

Bilder fra Næringskonferansen juni 2017

Arkitektbedriftene avholdt sin årlige næringskonferanse på Sentralen i Oslo 8. juni. Se bilder:
Arkitektbedriftene i Norge Telefon 22 93 15 00 post@arkitektbedriftene.no #UNSUB#