Nyheter fra din arbeidsgiverforening 04.05.16

Næringskonferanse i Bergen 2. juni

Vår næringskonferanse åpnes av ordføreren i Bergen, med påfølgende innlegg fra statssekretæren i Kulturdepartementet, BAS-rektor, og direktøren i KOFA-sekretariatet, Prognosesenteret, Statens Vegvesen, samt samtale med fem nye og gamle lokale arkitektkontor om arkitektmarkedet. Etter konferansen avholdes foreningenes årsmøter og årsmøtemiddag. Legg også merke til vorspiel hos lokalforeningen vår 1. juni. Meld deg på nå!

Vors hos lokallaget i Bergen!

Dagen før Arkitektbedriftenes Næringskonferanse og Årsmøte, inviteres det til hyggelig mingling i bakgården til Fluge og Feginn arkitekter i Bergen. Øvre Korskirkesmug 2b. Onsdag 1. juni klokken 20.00. Enkel servering.

Designing out Crime 2016

Årets konferanse fra Næringslivets sikkerhetsråd vil blant annet ta for seg sikring og trygghetsskapende løsninger i byrom. I flere byer går debatten om forurensning og miljøhensyn i sentrumsområdene. Kan dette kombineres med sikring og trygghet og samtidig uten at dette går på bekostning av trivsel og fremkommelighet for byens borgere og næringsdrivende? På konferansen vil vi se på både tekniske løsninger og bruk av risikoreduserende design for å oppnå dette.

Oslotriennalens konferanse

Internasjonale topp-navn er nå annonsert å skulle komme til oslo arkitekturtriennales konferanse 9. september i Operaen: Atelier Bow Wow, Eyal Weizman, Juan Herreros, OMA, Grete Brochmann og en rekke andre norske og internasjonale fagprofiler står på talerlisten. Billettsalget er i gang.

Trearkitektur - den 4. nasjonale konferansen

I år setter arrangørene fokus på store utbygginger og boligblokker i tre, og presenterer fremragende eksempler fra inn- og utland. Hovedtema i år: 1: Norsk trearkitektur mellom tradisjon og fornyelse 2: Trearkitektur og formgivere av morgendagens samfunn 3: Trebruk og det offentliges muligheter

Årsmøter 2. juni i Bergen

Årsmøter i Arkitektbedriftene i Norge og Arkitektbedriftene i Norge Service avholdes i Bergen etter årskonferanse og før årsmiddag. Alle ansatte i alle medlemskontor er velkomne! Gratis.
Arkitektbedriftene i Norge Telefon 22 93 15 00 post@arkitektbedriftene.no #UNSUB#