Nyhetsbrev fra din arbeidsgiverforening 26.06.15

MAKS10 Workshop i Ålesund 10. november

Kvalitetssystemet MAKS er blitt relansert på ny teknisk plattform. MAKS-brukere vil oppleve ny og forbedret funksjonalitet, samt flere muligheter enn tidligere. Dette er et praktisk 3-timers kurs hvor kursdeltakerne selv har med egen bærbar pc eller mac. Vi gjør en felles gjennomgang av MAKS og kursdeltakerne jobber i egne eller fiktive prosjekter på eget MAKS-abonnement.

Frokostmøte om innovasjon 13. oktober

Snøhetta, Asplan Viak og Arkitektbedriftene arrangerer frokostmøte i anledning Oslo Innovation Week 13. oktober i Kvadraturen. Møtet innledes med ny konjunkturrapport for bransjen et halvt år frem. Deretter et mer provoserende innlegg av en innovasjonsekspert som ser kritisk på arkitektkontorenes forretningsmodell. Og så fire kontor som viser hvordan de jobber med innovasjon: To etablerte større kontorers nye forskning for å løse samfunnsproblemer, og to yngre og utfordrende arkitektkontors perspektiver. Meld deg på allerede!

Ansvar i byggesak og MAKS10 i Bergen 22. september

Dette kurset er fulltegnet! Kurs om ansvar i byggesak, og i kvalitetssystemet MAKS10. MAKS10 er blitt relansert på ny teknisk plattform. Dette er både et kurs i kvalitetsarbeid generelt og en praktisk innføring i bruken av nye MAKS10.

Ansvar i byggesak og MAKS10 i Trondheim

Kurs om ansvar i byggesak, og i kvalitetssystemet MAKS10. MAKS10 er blitt relansert på ny teknisk plattform. Dette er både et kurs i kvalitetsarbeid generelt og en praktisk innføring i bruken av nye MAKS10. Meld deg på!

HMS-kurs for ledere 28. oktober

En god oppdatering på sentrale arbeidsrettslige temaer. Dette kurset oppfyller lovens krav til obligatorisk HMS-opplæring for øverste leder. Kurset leveres av advokatkontoret Grette.
Arkitektbedriftene i Norge Telefon 22 93 15 00 post@arkitektbedriftene.no #UNSUB#