Nyheter fra din arbeidsgiverforening 07.09.17

Arkitektene har mye å gjøre, og forventer mer

Indeksen for arkitektmarkedet viser igjen vekst i ordrereserve og antall årsverk.

Filmene fra markedsfrokosten er ute

Møt LPO, Ramsøskar, Gullik Gulliksen, Rodeo, Norconsult og Austigard, som forteller om sine kontorstrategier og hvordan de opplever markedet. Alle filmene fra vårt halvårlige frokostmøte med presentasjon av ny konjunkturrapport og en håndfull kontor er ute nå.

Ti sider om arkitektbransjen i Byggeindustrien

Siste nummer av Byggeindustrien tar for seg arkitektbransjen. Over ti sider skriver Byggeindustrien om de største kontorene, eksportsatsning, BIM-undersøkelsen og har intervjuer med a-lab og Nordic.

Pecha Kucha Night Spesial: Arkitekturens verdi 14. sept

Hva er verdien av en god by, og et godt bygg? Hva bygger vi og for hvem? Hvordan påvirker de bygde omgivelsene våre hverdagsliv? Hva etterlater vi til kommende generasjoner? Hvem er det som egentlig bestemmer hvordan vi skal bo og leve? Hvordan kan vi sikre at det blir gjennomført prosjekter som tilfører samfunnet merverdi, både arkitektonisk, funksjonelt, sosialt, miljømessig og økonomisk?

Møte med kommunikasjonsinteresserte i arkitektbransjen 12. okt

Arkitektbedriftene inviterer alle kommunikasjonsfolk og kommunikasjonsinteresserte daglig ledere i arkitektkontor til nettverksmøte om bransjens omdømme og felles utfordringer. (Møtet måtte utsettes fra 27. sept.)

Arkitektmarkedet neste halvår, frokostmøte 8. februar

Se her også link til streaming: Arkitektbedriftene presenterer halvårets konjunkturrapport for arkitektbransjen. Moment forteller om ny statistikk for timeforbruk på ulike prosjekter. Det blir status for arbeidet med regjeringskvartalet fra Nordic, og NILs president kommer fra Lund+Slaatto. Lark Landskap, Vindveggen og Archus forteller om hvordan de jobber med og tilpasser seg sine markeder. Gratis. Meld deg på nå!
Arkitektbedriftene i Norge Telefon 22 93 15 00 post@arkitektbedriftene.no #UNSUB#