Meld deg på nå! 18.08.17

Link til streaming frokost digitalisering torsdag morgen

Hvordan og hvor mye arbeider arkitekter med BIM og andre digitale verktøy? Hvordan påvirker digitalisering kommunenes byggesak, og hva gjør Statsbygg?

Frokostmøte om arkitektmarkedet 7. september

Vi presenterer halvårlig konjunkturundersøkelse. Medlemskontorene LPO, Rodeo, Norconsult, Ramsøskar, Gullik Gulliksen og Austigard arkitekter forteller hvordan de opplever markedet for tiden, og sin strategi. Streames.

TEK10 og TEK17 i MAKS

Vi er opptatt av å kunne tilby et kvalitetssystem som er oppdatert i henhold til myndighetskrav og forskrifter. Etter sommerferien har vi mottatt endel henvendelser fra brukere som lurer på når TEK17-oppdateringene kommer. Her kan du lese planen.

Kurs i kvalitetssikring og prosjektstyring med MAKS og Moment i Oslo 11. oktober

Få det beste ut av dine prosjekter ved å bruke verktøy for kvalitetssikring og prosjektstyring.

Pecha Kucha Night Spesial: Arkitekturens verdi 14. sept

Hva er verdien av en god by, og et godt bygg? Hva bygger vi og for hvem? Hvordan påvirker de bygde omgivelsene våre hverdagsliv? Hva etterlater vi til kommende generasjoner? Hvem er det som egentlig bestemmer hvordan vi skal bo og leve? Hvordan kan vi sikre at det blir gjennomført prosjekter som tilfører samfunnet merverdi, både arkitektonisk, funksjonelt, sosialt, miljømessig og økonomisk?

Ber om kontrollorgan som selv kan ettergå offentlige anskaffelser

Nettstedet Anbud 365 har skrevet sak om Arkitektbedriftenes innspill til Nærings- og fiskeridepartementet om ny stortingsmelding om offentlige anskaffelser.

Pølselag for arkitektforeningene 24. august

Arkitektbedriftenes administrasjon og styre inviterer styrer og administrasjon i NAL, NLA, NIL og Afag + Arkitektnytt til faglig og sosial sammenkomst i august. Målet er at arkitektforeningene blir bedre kjent med hverandre i en uformell og hyggelig form. Det vil bli servert pølser, snacks og mineralvann. Velkommen!
Arkitektbedriftene i Norge Telefon 22 93 15 00 post@arkitektbedriftene.no #UNSUB#