Nyheter fra din arbeidsgiverforening 20.02.17

Også ingeniørene bekymret for boligkvaliteten

Rådgivende ingeniørers forening går idag ut i Dagsavisen med bekymring for lavere boligkvalitet med nytt forslag til Tek17. Også flere andre foreninger er kritiske. DiBK har fått over 200 høringssvar. Artikkelen er også referert til i radio P4 og P5.

Oppdatér deres medlemssider nå!

Arkitektbedriftene har en godt besøkt "Finn arkitekt"-tjeneste. Det er en god kanal for dine nye kunder å finne deg. Dessuten trenger vi som forening flere nye bilder til bruk i promotering. Gå inn på dine sider og sjekk at alt om ditt kontor ser fresh og fristende ut!

Innlegg i Dagbladet om boligstandard

Dagbladet trykker fredag 17. februar et innlegg fra Arkitektbedriftene. Innlegget er om at boligkvaliteten vil bli redusert som følge av lavere krav i Tek17.

Nå snur timeprisene

Ifølge Statistisk sentralbyrå har nå trenden snudd, og prisene på arkitekttjenester er igjen på vei opp. Etter fire kvartal med negativ årsvekst, har prisene på arkitekttjenester steget med 0,7 prosent på ett år, fra 4. kvartal i 2015 til 4. kvartal 2016. I forhold til kvartalet før, steg prisene med 0,7 prosent.

Byggedagene 2017

Onsdag 29. og torsdag 30. mars går de tradisjonsrike Byggedagene med Byggegalla av stabelen på Radisson BLU Plaza Hotel i Oslo. Statsminister Erna Solberg åpner konferansen, som vil handle mye om miljø, digitalisering og innovasjon.

En time seminar om illojale ansatte

Er du godt nok forberedt på illojale ansatte? Avsløring av bedriftshemmeligheter, illojal oppstart av konkurrerende virksomhet, rekruttering av kunder til ny arbeidsgiver, kopiering av metoder og arbeidsprosesser, etc. Gratis.
Arkitektbedriftene i Norge Telefon 22 93 15 00 post@arkitektbedriftene.no #UNSUB#