16.11.16

BIM BuildingSMART basiskurs

På bakgrunn av buildingSMART sin lærerplan har RIF utviklet et BIM basiskurs. Kurset er for hele byggenæringen, og det forventes at deltakerne kjenner prosessen for et byggeprosjekt. Målsetting med kurset er å gi aktører i byggenæringen; rådgivere, entreprenører og byggherrer en grunnleggende kunnskap og forståelse av BIM.

Medlemsmøte i Bodø 29. nov

Arkitektbedriftene inviterer arkitektkontor i Nordland til medlemsmøte. Administrerende direktør Egil Skavang vil gjerne komme tettere i dialog med lokale arkitektkontor, både medlemmer og ikke-medlemmer - hvordan er markedet, hva trenger dere, hva synes dere om oss? Møtet holdes hos Boarch kl 0830-11. Meld deg på!

Medlemsmøte i Telemark 9. desember

Arkitektbedriftene inviterer arkitektkontor i Telemark til medlemsmøte. Administrerende direktør Egil Skavang vil gjerne komme tettere i dialog med lokale arkitektkontor, både medlemmer og ikke-medlemmer - hvordan er markedet, hva trenger dere, hva synes dere om oss? Møtet holdes hos Børve Borchsenius kl 09-11.30, og så inviterer vi møtedeltagerne med ut på lunsj i nærheten etterpå. Meld deg på!

Renovering av bygg i Bergen 30. nov

Det finnes et stort potensial for energireduksjoner i eksisterende bygningsmasse. En av de viktigste barrierene for gjennomføring av rehabiliteringprosjekter er ofte finansiering. Treteknisk Institutt og Høgskolen i Bergen inviterer til fagkonferanse og diskusjon rundt løsninger og utfordringer knyttet til energioppgradering av eksisterende bygningsmasse.

Frokost om offentlige anskaffelser 14. des

Fra nyttår kommer nye forskrifter for offentlige innkjøp. Flere tusen anskaffelser hvert år trenger ikke lenger kunngjøres når terskelverdien øker. Dette er svært viktig for mange arkitektkontor. Arkitektbedriftenes jurist Anette Bakker vil denne onsdagsmorgenen holde en praktisk rettet orientering for alle våre medlemmer om de nye reglene. Meld deg på nå! Eller finn link til streaming.
Arkitektbedriftene i Norge Telefon 22 93 15 00 post@arkitektbedriftene.no #UNSUB#