23.03.17

Det digitale byggeprosjektet 28. mars

DiBK inviterer til frokostseminar hvor Statsbygg presenterer sitt nye digitaliseringsprosjekt Digibygg, og Bygg21 legger frem sine tiltak for effektivisering av byggenæringen.

Byggedagene 2017

Onsdag 29. og torsdag 30. mars går de tradisjonsrike Byggedagene med Byggegalla av stabelen på Radisson BLU Plaza Hotel i Oslo. Statsminister Erna Solberg åpner konferansen, som vil handle mye om miljø, digitalisering og innovasjon.

Pensjonsseminar Storebrand i seks byer

Storebrand arrangerer formiddagsseminarer i flere byer i Norge der du som bedriftskunde vil få en generell oppdatering på pensjon og forsikring. Her vil du bli oppdatert på det som er aktuelt i tillegg til at du får nyttig kunnskap om både pensjon og forsikringer av ansatte. Seminaret er gratis.

Kurs for nyutdannede arkitekter 27. april og 3. mai

Arkitektbedriftene byr igjen på kurs for ferske arkitekter i hvordan man driver prosjekter og kontor. Tidligere president i NAL Ketil Moe og tidligere utviklingssjef i Arkitektbedriftene Geir Egil Paulsen inviterer til erfaringsdeling og uformell samtale. Deltagelse alle tre ganger koster 1500 kr tilsammen.

Grønt byggskifte

Bygg står for en tredel av alle klimagassutslipp. Som store bestillere av bygg kan kommuner og fylkeskommunen, i samarbeid med næringslivet, derfor ta en lederrolle i et grønt byggskifte. Da må vi klare å benytte det store potensialet som ligger i innovative offentlige anskaffelser, og i krav til leverandører. 78 kommuner og fem fylkeskommuner treffes om innkjøp.

BIM-undersøkelsen vår 2017

Arkitektbedriftene i Norge ønsker å kartlegge arkitektbransjens kompetanse og bruk av BIM. Undersøkelsen vil gi oss viktig informasjon om hvordan vi som bransjeorganisasjon bør arbeide videre med rammepåvirkning og kompetanseheving innen digitalisering. Vi håper du har tid og mulighet til å delta i undersøkelsen. Det krever kun 5-10 minutter av din tid.

Arkitektbedriftenes høringsuttalelse om digitalt veikart

Byggenæringens landsforening (BNL) har laget et forslag til et digitalt veikart for byggenæringen. Arkitektbedriftene har avgitt høringssvar, se her.

Årsmøte 8. juni

Årsmøter i Arkitektbedriftenes forening, aksjeselskap og Arkitektbedriftenes forsikringsservice. Dokumenter sendes ut til alle medlemmer et par uker i forkant gjennom medlemsportalen. Påmelding til årsmøtet er ikke nødvendig og deltagelse er gratis. Vi gjør spesielt oppmerksom på at klokkeslettet er flyttet halvannen time til kl 15. Samme dag avholdes Næringskonferansen om konkurranser og arkitektbransjen.
Arkitektbedriftene i Norge Telefon 22 93 15 00 post@arkitektbedriftene.no #UNSUB#