Nyheter fra din arbeidsgiverforening 08.02.18

Arkitektmarkedet vokser fortsatt - se filmene

Torsdag morgen hadde vi et innholdsrikt frokostmøte om markedet. Vår nye konjunkturundersøkelse viser at markedet fortsatt stiger. Se her filmer fra morgenens frokostmøte, med nyutviklet timepris-statistikk, interiørmarkedet, landskapsmarkedet, erfaringer med skatteFUNN, og prosjektstatus for regjeringskvartalet.

NSW Arkitektur med ny strategi

"Sentralt i den nye strategien vår er flere yngre, faglige ledere med ansvar for firmaets fire satsingsområder. Vi har endret navn, engasjert ny daglig leder og vil være tydelige på at vi er arkitekter for hele landet, med fokus på by, innland og kyst," sier styreleder og arkitektgründer Ole Wiig i NSW Arkitektur

Profesjonskurs for nyutdannede arkitekter 6.-7. mars

Arkitektbedriftene byr igjen på kurs for ferske arkitekter. Kurset gir en innføring i prosjekt- og kontorhverdagen. Tidligere president i NAL, Ketil Moe, og tidligere utviklingssjef i Arkitektbedriftene, Geir Egil Paulsen, inviterer til erfaringsdeling og uformell samtale. Begge har omfattende erfaring fra kontor- og prosjektledelse. Meld deg på nå og innen 26. februar!

Lederfrokost Byggedagene 14. mars

Arkitektbedriftene inviterer for andre gang til frokost med ledere av våre medlemskontor på Oslo Plaza. I 2017 ble medlemsmøtet raskt fylt opp, og debatten gikk om markedssituasjonen i Osloområdet. Grunnet suksessen ifjor har vi nå fått større lokale, og ønsker særlig lederne på kontor i Oslo og Akershus velkommen. Meld deg på!

Filmer fra kommunikasjonsfrokost

Arkitektbedriftene arrangerte onsdag 24. januar et tre timers åpent frokostmøte om kommunikasjon i arkitektbransjen. Ti innledere fortalte fra hvert sitt perspektiv, og om sine erfaringer. Vi har fått gode tilbakemeldinger på foredragene. De ti filmene er nå lagt ut på vår åpne youtube-kanal. Se og hør her nå!

Arkitektur Skaper Verdi 31. mai

Arkitektbedriftene inviterer til inspirasjonsdag i Stavanger torsdag 31. mai. Debatter om arkitektur som verdiskaper i et bærekraftig perspektiv, arkitektur som verktøy for en helhetlig samfunnsutvikling, og hvordan kan arkitekter skape og formidle verdi? Vi avslutter med mingling og tapas. Meld deg på nå!
Arkitektbedriftene i Norge Telefon 22 93 15 00 post@arkitektbedriftene.no #UNSUB#