Nyheter fra din arbeidsgiverforening 20.12.17

Julegave til Amnesty

Arkitektbedriftene sender hver jul et beløp til Amnesty. Vi håper at våre medlemmer synes det er en fin og aktuell måte å markere høytiden på. Vi ønsker alle en riktig god jul og godt nyttår!

Teknologidrevet byggenæring 17. januar

Arkitektbedriftene, Azets og Moment inviterer til en halv dag med inspirerende og faglige foredrag om fremtidsteknologi i byggenæringen. Vi har et godt program med spesialister og ledere i Aspelin Ramm, StartupLab, Oslo S Utvikling, Oslo kommune, Siemens mfl. Felles for alle som skal snakke er at de er foroverlente entusiaster innen by- og stedsutikling, og skal fortelle om både teknologivisjoner, teknologirealisme og egne erfaringer for byggenæringen og arkitektbransjen. Arrangementet er gratis, og vi har bindende påmelding. Meld deg på nå!

Pressearbeid for arkitektkontor 24. januar

Velkommen til kompetansedeling mellom kommunikasjonsinteresserte i arkitektkontor! Flere kontor øker nå satsingen på PR, blant annet ved nyansettelser. Elleve innlegg om "Hvordan jobber journalister", "Strategisk omdømmebygging for kontoret" og "Internasjonalisering". Gratis. Grunnet stor pågang har vi byttet til større lokale på Kulturhuset. Meld deg på nå!

Ressursgruppe etablert for Arkitektur skaper verdi

Arkitektbedriftenes prosjekt for å dokumentere at Arkitektur skaper verdi har nå fått etablert en bredt faglig sammensatt gruppe. Gruppen består av 14 personer fra arkitektur og andre fag som skal møtes fem ganger.

Arkitektmarkedet neste halvår, frokostmøte 8. februar

Se her også link til streaming: Arkitektbedriftene presenterer halvårets konjunkturrapport for arkitektbransjen. Moment forteller om ny statistikk for timeforbruk på ulike prosjekter. Det blir status for arbeidet med regjeringskvartalet fra Nordic, og NILs president kommer fra Lund+Slaatto. Lark Landskap, Vindveggen og Archus forteller om hvordan de jobber med og tilpasser seg sine markeder. Gratis. Meld deg på nå!

Husk å oppdatere 2017-lønningene!

Arkitektbedriftene lager hvert år lønnsstatistikk basert på de ansatte i medlemsbedriftene. Statistikken er viktig for bransjen. Vi har nå 2100 respondenter. I medlemsportalen skal kontorenes ledere oppdatere alle lønnsendringer fortløpende gjennom året. Bidra til fellesskapet ved å legge inn dine tall nå! (All info behandles selvfølgelig konfidensielt.)

Kurs i energieffektiv prosjektering og inneklima

Kurset tar for seg hvordan man kan møte tøffe krav til ytterligere energieffektiv prosjektering av bygg, fornybar energiforsyning, «nær nullenergihus» og plusshus, samt dokumentasjon av klimagassutslipp. Energidirektivet i TEK17 vil også bli gjennomgått.
Arkitektbedriftene i Norge Telefon 22 93 15 00 post@arkitektbedriftene.no #UNSUB#