Arkitektbedriftenes profesjonskurs for ferske arkitekter nærmer seg

«Kanskje det mest effektive og velstrukturerte kurset jeg har tatt. Litt intenst å gå gjennom det så komprimert, men til gjengjeld veldig effektiv bruk av arbeidstid.» - tilbakemelding fra tidligere kursdeltager

Har du medarbeidere som kunne hatt nytte av en bedre forståelse for profesjons-delen av faget? Det er fortsatt ledige plasser 13. november! Mer informasjon og påmelding finner du på https://www.arkitektbedriftene.no/profesjonskurs-for-ferske-arkitekter.

Arkitektbedriftene har gjennom flere år tilbudt profesjonskurs for ferske arkitekter.  Kurset gir en innføring i sider av prosjekt- og kontorhverdagen som det i liten grad undervises i på arkitektskolene. Målet er å gi nyutdannede, eller andre med liten erfaring fra den praktiske hverdagen på et arkitektkontor, en bedre forståelse av gangen i prosjektene, og lovverket og rammene rundt.  

Kursholdere er Geir Egil Paulsen og Ketil Moe, begge arkitekter med lang prosjekt- og ledelseserfaring. Geir Egil Paulsen er partner i Archus arkitekter og tidligere utviklingssjef i Arkitektbedriftene. Ketil Moe er forfatter av arkitekturbøker, og tidligere president i NAL og partner i HRTB arkitekter.

Kursprogram:

  • Oppdragets hovedinnhold, fase for fase  
  • Lovverket bestemmer (offentlige rammebetingelser) 
  • Nivåene i lover, forskrifter og veiledere  
  • Prosjektutvikling, ansvar og tiltaksklasser i byggesaker  
  • Kvalitetssikring i prosjekter og MAKS  

Andre tilbakemeldinger fra tidligere kursdeltagere:

«Profesjonelt, interessant og nyttig.»

«Veldig dyktige!»

«Likte godt at kurset gjekk frå det store bildet til veldig praktiske eksempel.»

Relaterte saker


Mest leste saker