Publikasjoner

Våre publikasjoner skal bidra til at arkitektbedriftene fremstår som en kvalifisert og konkurransedyktig næring.

Prisene er oppgitt uten merverdiavgift, da alle bedrifter i dag svarer for inngående og utgående moms. Du må være pålogget for å få medlempris. Logg inn herNavnPris ikke-medlemPris medlemAntall
Joint Venture AgreementNA200
Engelsk versjon av Info. 543-01 Avtale om oppdragssamarbeid inkl. elektronisk fil
AY10 (Arkitektfaglig ytelsesbeskrivelse)1490990
AY10 omhandler administrative ytelser, utredningsfasen, plan og regulering, prosjektering av bygninger samt kontraheringsveileder. Omfatter også landskapsprosjektering og interiørprosjektering.
AY10 finnes kun som digital versjon og selges som abonnement til både medlemmer og ikke-medlemmer.

Bestill AY10 her
Prosjekteringsplanlegging og prosjekteringsledelse00
Rapport til Byggekostnadsprogrammet, januar 2010
Årsmelding 201400
Årsmeldingen utgitt mai 2015. Inneholder en presentasjon av vårt arbeide 2014, statistikk og faktaopplysninger. Alle våre medlemmer er listet opp med kontaktinformasjon. Dersom du ikke har mottatt årsmeldingen, eller du ønsker flere til ditt kontor, så bestill det antallet du trenger, og vi sender det kostnadsfritt til deg.
Årsmelding 201500
Årsmeldingen utgitt mai 2016. Inneholder en presentasjon av Arkitektbedriftenes arbeid i 2015, statistikk og faktaopplysninger. Alle våre medlemmer er listet opp med kontaktinformasjon. Dersom du ikke har mottatt årsmeldingen, eller du ønsker flere til ditt kontor, så bestill det antallet du trenger, og vi sender det kostnadsfritt til deg.
* Firmanavn
* Kontaktperson
* Adresse
* Postnr
* Sted
* Telefon
* E-post
Medlemsnr
Sum (eks.mva)