3D perspective images_LOW RESLUATION

Arkitektbedriftenes studentpris til Dina Hadi

Skriv ut

Arkitektbedriftenes studentpris «Profesjonalistsprisen ved AHO Works», ved Arkitekt og designhøgskolen i Oslo (AHO) gikk i år til Dina Hadi og prosjektet "Art as a Base of Culture - Beirut Multi Art Use Project - MAU". Med MAU har Hadi gjennom en kombinasjon av arkitektur og ulike kunstarter satt fokus på gjenoppbyggingen av Libanon.

- Det er alltid en glede for oss å få innblikk i studentprosjektene på Arkitekt og designhøgskolen i Oslo. Dina Hadi har med “Art as a Base of Culture” laget et veldig spennende prosjekt, som er spesielt godt formidlet og rikt illustrert, der kunst og kultur gjenspeiler den kontinuerlige prosessen ved gjenoppbyggingen av byen Beirut. Dette synes vi var et profesjonelt og modent prosjekt, og derfor får hun årets profesjonalitetspris, sier fagsjef Silvie Le Muzic i Arkitektbedriftene i Norge. 


DinaHadi3DinaHadi3Vinnerprosjektet er et bygg med åpen struktur - over 16 000 m2 - i Beirut, nær Ramlet Baida Beach. Bygget er utformet som en serie åpne rom for å stimulere flytende overganger i romforløp og kunstarter. Dette er det første senteret for multi-kunstneriske disipliner i Beirut og Midtøsten.

Dina Hadi (1985) er en ung arkitekt og skulptør som blant annet arbeider med “migrant arkitektur og urbanisme”. Hadi som er født i Baghdad og oppvokst i Amman har bachelor i arkitektur fra Universitetet i Jordan. Hun har tidligere vunnet priser for sine studentarbeider. Hadi jobbet som arkitekt i Jordan før hun kom til Norge som student ved AHO. Hadi har jobbet for SKAARA arkitekter siden 2011.
 

Linker:
Plan 01
Plan 02
Prosjektbeskrivelse

 

 

 


 

DinaHadi3
Mest lest akkurat nå

2 prosent flere ansatte i arkitektbedrifter

09.04.2014 Arkitektbedriftenes nye bemanningsundersøkelse viser at medlemsbedriftene i undersøkelsen har økt sin bemanning noe f..

NHO og LO vant frem om permitteringsregler

09.04.2014 NAVs praktisering av permitteringsreglene har gitt utfordringer i hele næringslivet. NHO, Norsk Industri og LO tok sa..

App for reiseforsikring

09.04.2014 Påskeferien nærmer seg. Har du lastet ned vår nye samarbeidspartner Tryg sin app for reiseforsikring? Der får du meld..

Kundeundersøkelse MAKS - si din mening nå!

07.04.2014 Svarene på vår undersøkelse om hva brukerne synes om MAKS raser inn. Fortsatt er det tid til å få med dine synspunkte..

Bygg21 - kom med innspill!

09.04.2014 Bygg21 er statens og næringens fellesprosjekt for å utarbeide tre nasjonale strategier: 1. For forskning, utvikling &..
Arkitektbedriftene i Norge Telefon 22 93 15 00 post@arkitektbedriftene.no Kontaktinfo
Publiseringsløsning: Webnodes | Utviklet av: Oxx